Qui som?

Qui sona?

 

El Duo Algebelí és un grup de música tradicional mallorquina. Interpretem música de ball de pagès (jotes,boleros,fandangos i copeos) per acompanyar ballades populars.

El grup està format per n'Isabel Portells a la guitarra i na Margalida Villalonga al violí i a la veu.

Dues al·lotes de Muro, provinents de l'Agrupació Rebetla d'Algebelí.Una formació musical amb més de trenta anys d'història que ha contribuït a la conservació i difusió de la música tradicional a Mallorca, i especialment els de la zona de Muro.

 

Qui fa ballar?

 

Els tallers de dansa són fets per en Sebastià Bover i la Raquel Terraza.

L'experiència d'ambdós bé donada per la tradició oral i molt especialment en Sebastià Bover que la tradició li fou transmesa de la seva mare. 

Tant un com l'altre juntament o individualement han estat convidats a impartir tallers i monogràfics arreu de Catalunya -entre els que cal destacar el Dansàneu, FestCat de Llívia, Aula de Música Tradicional i Popular de Tortosa, Centre Artesà Tradicionàrius, Festival de Cartellà- així com també a l'extranger: English Folk Dance and Song Society de Londres, a Friburg. Gran Bal Trad de Vialfrè, Grand bal d'Europe Saint Gervais,"Danzas sin fronteras" i nombrosos tallers i stages arreu(França, Itàlia i l'Estat espanyol).

  • w-facebook
  • w-youtube
  • Twitter Clean

© 2023 by The Funky Folks.. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now